BodieBoost

Armbanden bruin 001

Hey allemaal! Ik was mijn blog al helemaal vergeten -oeps- totdat ik opeens dit pakketje ontving van BodieBoost met daarin twee boeken. Hoe leuk is dat!? BodieBoost is hét nieuwe dieet, waarbij snoepen moet en afvallen leuk wordt! Meer weten? Lees dan vooral verder.

BodieBoost is een afslankmethode gemaakt door Charlotte Willems. Ze vocht al heel lang met haar gewicht en nu heeft ze een struggle met zichzelf overwonnen, omdat ze een dieetmethode heeft ontwikkeld die simpel en haalbaar is, en bovendien keuzevrijheid geeft. Ik heb van BodieBoost ontvangen: het dagboek  en Slank en fit in het echte leven.

Armbanden bruin 001

Slank en fit in het echte leven

Slank en fit in het leven, dat is waar BodieBoost voor staat. Zonder veel moeite en met veel keuzevrijheid. Zo MOET je dus 2 keer per week snoepen. Snoep en snacks noemt Charlotte jokers. En een snoepmoment is een jokermoment. Charlotte heeft in het boek een voorbeeld-jokerlijst opgesteld waaruit jij kunt kiezen. Overal staat een hoeveelheid bij, niet teveel maar genoeg voor een lekkere smaak en voldoening. Ook zit er een smaakmakerlijst bij. Je mag 2 smaakmakers per dag, maar dat is niet verplicht. Bij de smaakmakers moet je goed variëren en niet alleen de vettere variant kiezen. Voor 10 weken lang staan er menu’s  in het boek. Kies waar jij die dag zin in hebt. Bij elk menu staat de bereidingswijze erbij. Je kunt meer recepten en kooktips vinden op http://www.bodieboost.nl. In het boek Slank en fit staan ook ervaringen van mensen die BodieBoost hebben gebruikt.

Het BodieBoost boek Slank en fit is te koop voor 14,95 bij Bol.com

Armbanden bruin 003

Het dagboek

Ook ontving ik een dagboek. Ik dacht eerst, waarom een dagboek? Het is de bedoeling dat je in dit BodieBoost dagboek jouw persoonlijke challenge vastlegt, noteert en bijhoudt. Het geeft jouw een houvast om over alle grenzen en excuses heen te stappen en het afslanken niet op te geven als het even niet lukt. In beide boeken staan leuke quotes die het afvallen net ietsje leuker maken.

In het dagboek noteer je:

  • Je einddoel
  • Je voortgang
  • Je weekmenu
  • Je jokerlijst
  • Je motivatie
  • Je dagelijkse gedachten en dankbaarheid lijste

In BodieBoost slank en fit is hier ook ruimte voor, maar niet zo uitgebreid als in het dagboek. Ook staan in het dagboek weer de 12 regels waaraan elke BodieBoost gebruiker zich aan moet houden. Het BodieBoost dagboek is een goede aanvuller op BodieBoost slank en fit en het kookboek.

Het BodieBoost dagboek is te koop voor 4,95 bij Bol.com

Ook kan je het kookboek kopen, daarin staan nog meer recepten en kooktips.

Het BodieBoost kookboek is te koop voor 19,95 bij Bol.com

Ik ben iniedergeval heel erg benieuw naar deze afval methode, hoe zit dat met jullie?

Lots of love,

Kiki

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s