Wat kun je doen in de herfstvakantie

Herfstvakantie_1

Yay! Voor mij is het al even vakantie. Misschien heb jij je vakantie al gehad of moet je vakantie volgende week nog beginnen. 1 weekje vakantie is niet heel lang maar toch kun je veel doen. Doe iets wat je al heel lang wilde, lees een boek uit, ga weer eens lekker afspreken met je vriendinnen, het maakt niet uit. Als je niet weet wat je in de vakantie kunt doen zou ik vooral verder lezen.

Als het slecht weer is vind ik het altijd heerlijk om een boek te lezen op mijn bed of op de bank met fluffy dekentjes. De regen die je op de daken hoort kletteren maakt het extra gezellig. Wat boeken aanraders zijn : Een weeffout in onze sterren (The fault in our stars) van John  Green. Dat boek is een tijdje geleden verfilmt. ( Alle boeken van John Green zijn trouwens de moeite waard om te lezen). The Hunger games serie (is ook bijna helemaal verfilmd, ik wacht nu op deel 3 die over een paar maanden uit komt). Verder kun je gewoon naar de bieb gaan en  alles wat je interessant lijkt meenemen.

boeken

Kijk een serie

Pretty little liars moet je echt gezien hebben. Een vriendin van een groepje vriendinnen wordt vermoord en sindsdien worden ze gestalkt door A…  Ik kijk Pretty little liars altijd via polly streaming en via http://watchseries.lt/season-5/pretty_little_liars

pretty-little-liars-season-1-pilot-episode

Hier krijgen ze allemaal een  berichtje van A.

 

Ga wat bakken

Heerlijk om de geur van verse koekjes door het huis te ruiken. Op internet staan genoeg recepten die je na kunt maken, ook kun je bakmixen kopen bij bijvoorbeeld de Albert Heijn, C1000 of Plus.  Versier je koekjes met mooi glazuur en serveer ze op een leuk schaaltje.

koekjes

 

Veel Liefs,

Kiki

Heb jij nog tips? En wat doen jullie in de herfstvakantie om de tijd te verdrijven?

Advertenties

Een gedachte over “Wat kun je doen in de herfstvakantie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s